Bine ați venit la Stomatologia FAMILIEI

Preț accesibil

Bine ați venit la
Stomatologia FAMILIEI

Calitate înaltă

Zâmbește – Nimic nu unește mai mult oamenii ca zâmbetul.

Clinica stomatologică „Stomatologia familiei” este un centru stomatologic de înaltă calitate ce vă oferă servicii stomatologice complete, incluzând toate tratamentele specifice ale unei clinici moderne (ortodonție, implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala, stomatologie pediatrică, etc), care acoperă toate nevoile pacienților. Echipa noastră este formată din medici calificați, competenți și desigur profesioniști devotați care caută să fie la curent mereu cu ultimele metode de tratament. Dispunem de spaţiu de lucru primitor şi prietenos în care pacienţii de orice vârstă să se poată simţi relaxaţi.
Găsim mereu cele mai bune metode de tratament pentru tine!

Stomatologia familiei reprezintă o echipa de profesioniști care caută să fie la curent mereu cu ultimele metode de tratament. Ne specializăm încontinuu pentru a oferi servicii stomatologice de cel mai înalt nivel și calitate pacienților noștri!

Sănătatea este esența fericirii
Stomatologia Familiei vă stă la straja sănătății dumneavoastră.

ECHIPA «STOMATOLOGIA FAMILIEI»

Cucu Ghenadie Vasile

Cucu Ghenadie Vasile

medic-șef, chirurg OMF, medic implantolog, categorie superioară

Ghenadie Cucu, asist. univ., USMF „Nicolae Testemiţanu”, Catedra Chirurgie oro-maxilo-facială şi Implantologie orală „Arsenie Guţan”, medic chirurg de categorie superioară. Este un profesionist adevărat care dispune de o vastă pregătire în chirurgie orală, participând continuu la numeroase cursuri și congrese de profil din țară și din afara țării noastre. Are o vastă experiență de muncă în domeniu, este mereu pregătit să îți ofere soluții de calitate superioară pentru orice problemă stomatologică.

Cucu Oxana Veceslav

Cucu Oxana Veceslav

director-administrator Stomatologia familiei, medic stomatolog, categoria I

Este medicul deschis, prietenos, pasionat, o perfecționistă în continuă specializare. Pregătirea permanentă și ambiția o ajută să ofere pacienților servicii stomatologice de înaltă calitate, în condiții de siguranță și de confort. Dispune de experiență de muncă și cu micii pacienți, explicând pașii tratamentului, prin metode de joacă, astfel încât să uite de teama de stomatolog.

Rusnac Violeta

Rusnac Violeta

recepționistă

Calificată și responsabilă.

Candu Mariana

Candu Mariana

medic stomatolog-terapeut

Mereu prietenoasă și caldă, este medicul profesionist și competent care știe cum să stabilească o relație bună cu pacienții săi, dispune de abilități de comunicare, interacționează foarte bine cu oamenii, astfel încât cei pe care îi tratează să se simtă confortabil atunci când sunt supuși procedurilor de tratare a problemelor dentare.

Stamati Lucia

Stamati Lucia

medic stomatolog-ortodont

Este medic-ortodont competent,la care poți apela oricând.Datorită pregătirii profesionale temeinice, mereu explică clar pacietului despre afecțiunea pe care o suferă, planul de tratament și durata acestuia. Dr. Stamati Lucia este o profesionistă care te ajută să te bucuri în cel mai scurt timp posibil de zâmbetul frumos și sănătos pe care ți-l dorești!

Morari Tatiana

Morari Tatiana

medic stomatolog-terapeut

Datorită comportamentului încrezător și liniștitor ajută pacienții să se simtă în siguranță și confortabil atunci când se află în cabinet. Este medicul care își iubește meseria și depune tot efortul ca pacienții săi să nu simtă disconfort în timpul tratamentului și după efectuarea acestuia.Este mereu la curent cu toate noutățile și în continuă perfecționare.

Chișlari Aculina

Chișlari Aculina

asistent-medical

Calificată și responsabilă.

Pavlov Alexandru

Pavlov Alexandru

medic-rezident

Calificat și responsabil.

Vrabie Diana

Vrabie Diana

asistent-medical

Calificată și responsabilă.

Servicii

Estetica

Estetica dentară face referire la restaurarea și îmbunătațirea frumuseții naturale a zâmbetului cu ajutorul unor proceduri efectuate de medici specialiști pentru a obține nu numai un aspect placut, dar și un zâmbet de durată.
Procedurile cosmetice standard pe care le realizăm sunt:
Albirea dinților – albire cu laser zoom
Fațetele ceramice
Coroanele dentare de zirconiu
Punțile dentare – proteza dentară fixă
Plombele de culoarea dintelui
Remodelarea gingiilor
Reconstrucția Corono-Radiculară

Ortodontie

Ortodonția reprezintă specialitatea medicinei dentare care vizează obținerea unei ocluzii (mușcături) ideale asfel încât sănătatea țesuturilor aparatului dento-maxilar să rămână sănătoase. Malocluziile dentare (mușcarea incorectă) nu sunt în primul rând potrivite din punct de vedere estetic, fapt care ne nemulțumește, însă poate aduce și alte prejudicii, cauzând dezvoltarea afecțiunilor de tip parodontal.
Clinica noastră va poate oferi numeroase tipuri de tratament ortodontic- de la aparatul mobil potrivit pacienților cu dinți de lapte până la diferite tipuri de aparate fixe.

Endodontie

Tratamentul endodontic constă în prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor datorate pulpei dentare (“nervul”) și desigur a complicațiilor acestora.

Tratamentul endodontic reprezintă cheia succesului într-o restaurare protetică, acesta se poate desfășura pe parcursul a uneia sau a mai multor ședințe de tratament:
• curațarea canalelor radiculare (pe toata lungimea lor) de resturile organice și anorganice (care se pot altera);
• prepararea și conformarea mecanică sau rotativă a canalelor radiculare;
• sterilizarea și obturarea – adică izolarea părții sterile (osul – suportul în care sunt implantați dinții) de partea nesterilă (reprezentată de saliva și mediul bucal).

Parodontologie

Boala parodontală reprezintă apariția inflamației la nivelul gingiilor și a osului care suștine dintele. Unul dintre factorii declanșatori este acumularea plăcii bacteriene, determinată de o igienă orală necorespunzătoare, independentă de alimentația zilnică a pacientului.
Daca îmbolnavirea parodontală a aparut, este bine ca ea să fie diagnosticată cât mai timpuriu și să se ia măsuri ca boala să fie stopată în evoluție; apariția sângerarilor gingivale, spontan sau la periaj, creșterea de volum și înroșirea gingiilor, mobilitatea dentară, mirosul neplacut al gurii (halena), sunt semne că boala parodontală există.

Chirurgie

– extracții dentare simple
– extracții dentare atipice: molarul III (dintele de minte), dinți distopați
– înlăturarea chisturilor dentare mici, medii, mari
– frenuloplastie

Implantologie

Utilizăm diverse sisteme de implante:
– Israel (Alpha Bio)
– Coreea de Sud (Mega’Gen: AnyOne, AnyRidge, Dentium)
– Germania (Bredent: Sky Classic)
– sinus lifting
– crearea ofertei osoase

Radiografie dentară

– Radioviziografie
– Ortopantomografie digitală

Protetica

Protetica dentară înseamnă refacerea dinților prin lucrări fixe: fațete, coroane și punți dentare, precum și prin lucrări mobile sau mobilizabile: proteze totale sau parțiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

Sterilizare

Avem grija de siguranța pacienților noștri și de aceea acordăm o atenție sporită procesului de igienă și sterilizare.

Realizăm sterilizarea instrumentelor în autoclave (cele mai eficiente), monitorizând și înregistrând fiecare detaliu al procesului de sterilizare.

Unele dintre tehnicile utilizate în mod curent includ:
– Utilizarea pe scara largă a echipamentelor de protecție și a consumabilelor de unică folosință care după utilizare se aruncă;

– Imersia instrumentarului utilizat în recipienți speciali în care se găsesc dezinfectanți speciali și clătirea ulterioară a acestuia în mașini speciale de spălat instrumentarul medical;
– Curațarea meticuloasă și dezinfectarea automată a instrumentarului înainte de sterilizare sub jet de abur și în aparate speciale cu ultrasunete;
– Inspecția individuală a fiecărui instrument dezinfectat și ambalarea în pungi speciale prevăzute cu marker de sterilizare;
– Sterilizarea instrumentelor în autoclave, prevăzute cu calculator care monitorizează și înregistrează fiecare detaliu al procesului de sterilizare;
– Dezinfectarea, lubrefierea și sterilizarea internă și externă a instrumentarului rotativ (piese și turbine) în autoclave speciale;
– Etichetarea și depozitarea instrumentarului steril în spații special amenajate.

Virtual tur

Contacte

STOMATOLOGIA FAMILIEI

Adresă:

or. Chișinău, Rișcanovca
str. Alecu Russo, 15
(etajul 4, cab. 40)

Tel: (+373 22) 99-39-28

Mob: (+373) 794-09-565

Mob: (+373) 797-09-850

Mob: (+373) 780-24-110